Pardini K2

Pardini K2

Postprzez Jabu » 26 lis 2020, o 17:41

Powiem tak, marzyłem o czymś takim po pierwszym moim spotkaniu LFS w Pszczelej na sylwetkach 2 lata temu:) Jak zobaczyłem tam Wasze pistolety wiedziałem że chce iść w ta stronę:) Po drodze był pożyczony beeman (dzięki serdeczne Pawlakom), było pożyczone HW40 (dzięki serdeczne Tompas), jedna czy dwie ligi strzelone z Walthera (dzięki raz jeszcze Tompas), był i w sumie jeszcze jest Artemis CP1M (dzięki serdeczne cały SW) a teraz jest :
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Re: Pardini K2

Postprzez pawlaczyskis » 26 lis 2020, o 18:21

Dopowiem, że strzela też tak dobrze jak wygląda. Pistolet z fajną historią! Dobra decyzja i pozostaje tylko trenować :)
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów ;) - PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl

Grupa LFS

Postprzez Zagorek » 26 lis 2020, o 18:39

Normalnie Jacek teraz tylko trenować przed olimpiadą ;)
Fajny jest.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz

Postprzez Oko » 26 lis 2020, o 19:17

Jeżeli jest już przystrzelony, to Krzychu do dzieła. Ciekawy jestem Twoich wyników. Kiedyś przecież ta franca padnie (covid) i będzie to czas, by Tobą popykać gdzieś na łonie natury. ;) :D
Nie wiesz jak się zachować, to zachowuj się przyzwoicie.
Boję się tych, którzy nie mając predestynacji, zajmują stanowiska, do których nie są powołani. Bo w tych ludziach małych rodzi się właśnie nikczemność, rodzi się największy obszar nikczemności.

Postprzez Jabu » 26 lis 2020, o 19:51

Strzela fantastycznie, tylko ja mu jeszcze trochę przeszkadzam :D Ale jaram się jakbym skwarkę lizał :D Wystrzelałem dzisiaj cały kartusz, kilkanaście tarcz. Na jednej, najlepszej nawet wszystko zmieściło się w czarnym ;D Kartusz już napompowany, czeka na jutrzejszy wieczór :D

Postprzez pawlaczyskis » 26 lis 2020, o 19:56

Jest klasa nie? Mistrzowska myśl techniczna przemawia przez tą zabawkę prawda? Uwielbiam konstrukcje które wymyślane i produkowane były z myślą o łamaniu kolejnych barier. Gdybym nie miał kosmicznego Morini ego to bym ze*@ł się z zazdrości! :p W sumie to i tak zazdroszczę uczucia! :D Jeszcze raz gratulacje zakupu!!!
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów ;) - PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl

Postprzez Jabu » 26 lis 2020, o 20:12

To nie ma żadnego przełożenia na artemisa :D Jak widzę, że śrut wylądował w "białym" mam wrażenie, że pistolet patrzy na mnie z wyrzutem i myśli sobie: "to przez Ciebie!" :D A pistolet nie dość, że fantastyczny sam w sobie to jeszcze super się nazywa: K2 ;D Jestem zafascynowany górami najwyższymi od dawna więc jak zobaczyłem tą nazwę od razu zakochałem się w bestii :D

Postprzez Łeza » 26 lis 2020, o 23:47

Jeszcze raz gratuluję zakupu Jabu!
I.... i ZAZDRASZCZAM!!! FIRE

Postprzez Jabu » 22 lut 2022, o 06:48

Historia nie ma końca i wciąż biegnie, tworzy się na naszych oczach i my ja tworzymy. Trochę z żalem a trochę nie sprzedałem ukochane i wymarzoną K2. Ale teraźniejszość i przyszłość też tworzymy sami, więc flasza część opowieści niebawem w wątku o innym tytule :D A nowemu nabywcy życzę takich wyników jak na wczorajszych oględzinach, gdzie z marszu, po kilku kliknięciach przyrządami strzelił 90 pkt :) Ten sprzęt spokojnie stać na regularnie strzelanie 90+.

Postprzez Łeza » 23 lut 2022, o 02:24

:O Coo?!!?!? Taki był ładny! LUP :cry:
No ciekawe na co się przesiadasz FIRE

Postprzez Jabu » 23 lut 2022, o 08:36

Kierunek jest jeden, tylko przystanki różne ;)

meble kuchenne warszawa ceny

Powrót do Pistolety