Pokorny lisek

Dyskusje, które nie mieszczą się nigdzie indziej ;)
Grupa LFS

Pokorny lisek

Postprzez Pavulon77 » 18 mar 2020, o 18:56

Witajcie!
Trochę glupio mi pisac po calej zimie nieobecnosci , ale coz ciagnie wilka do lasu, dzisiaj wyszedlem z domu po ostanim strzelaniu w jesieni, nie wiem moze to hibernacja, ale tak mnie odrzucilo do strzelania w zimie ze az strach, fakt faktem ze pracowalem troche. Zeby nie przedluzac przewietrzylem lufe dzisiaj porzadnie i nawet niezle mi poszlo po takiej przerwie, wszystkie ze stojacej, strzelalem na luzie, i z powrotem hormony odzyly. Czy aktualne sa jeszcze spotkania niedzielne w Boduszynie? Chetnie bym dolaczyl, czy jako dezerter zostane przyjety? Mam nadzieje ze dycydenci sie odezwa, chcialbym was zobaczyc i dolaczyc do grupy, co wy na to?
MeetAgree.com - Stop procrastinating

Re: Pokorny lisek

Postprzez Jabu » 18 mar 2020, o 19:30

Nie jestem decydentem, ale wiem że Boduszynie jest nieaktualny. A w związku z wirusem w ogóle się na razie nie spotykamy :/

Grupa LFS

Postprzez tompas » 18 mar 2020, o 20:18

W sprawie Boduszyna decyzja Jorgusia jest zgoła inna. I jak do tej pory się chyba nie zmieniła.

Postprzez Jabu » 18 mar 2020, o 20:24

No to ja troszkę zgłupiałem, albo coś przegapiłem.

Grupa LFS

Postprzez Pavulon77 » 19 mar 2020, o 07:47

Jabu napisał(a):Nie jestem decydentem, ale wiem że Boduszynie jest nieaktualny. A w związku z wirusem w ogóle się na razie nie spotykamy :/

Zdrowy rozsadek , rozumiem, ze to na teraz , miejmy nadzieje ze troszke sie to uspokoi po paru ladnych tygodniach, dosc radykalnie podeszlismy do tematu, mysle ze przyniesie to oczekiwanmy efekt.
MeetAgree.com - Stop procrastinating

meble kuchenne warszawa ceny

Powrót do Dział ogólny