Noworoczne spotkanie

Grupa LFS

Noworoczne spotkanie

Postprzez Rakollo » 26 gru 2016, o 19:23

Witam. Z prognozy pogody wynika, że koniec tego roku i początek nowego ma być bez opadów z umiarkowana temperatura ok. 1 stopnia powyzej zera. I teraz pytanie, czy w niedzielę 01 stycznia 2017 roku mielibyście ochotę na pierwsze Noworoczne postrzelanie? Proszę się wpisywać kto byłby chętny. Mamy teraz sporo nowych celów i będzie okazja do ich wypróbowania. Zapraszam wszystkich do wystrzałowego przywitania Nowego roku :D

Grupa LFS

Re: Noworoczne spotkanie

Postprzez Zagorek » 26 gru 2016, o 20:39

No Jarek idziesz po bandzie :!: :!: :!:
W Nowy Rok :?: spotkanie z niebezpiecznymi przedmiotami :?: z nie mniej niebezpiecznymi ludźmi :?: może jeszcze przed południem :?:
No pewnie, że będę :-D :!:
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz

Grupa LFS

Postprzez Rakollo » 26 gru 2016, o 21:38

I taka postawa mnie cieszy :)

Grupa LFS

Postprzez vickers82 » 27 gru 2016, o 10:00

Ja też naturalnie się piszę :)

Grupa LFS

Postprzez rycho941 » 29 gru 2016, o 21:24

Jarek Ty draniu- sumienia nie masz-nnooo-k---wa nie !!!! :evil: sylwek o suchym pysku????Tobie to dobrze ,bo z beta na stanowisko to Cię ślubna z córą przewieszonego przez trzonek od szpadla dostarczą i nawet się nie spocą -a my biedne żuczki co???Pewnie tyle będzie pieczarek na drodze że ani chybi wdepniesz. :D

Grupa LFS

Postprzez Rakollo » 30 gru 2016, o 22:33

No cóż, nikt nie mówił, że łatwo i przyjemnie będzie :D Jakieś formy poświecenia dla kultywowania hobby muszą być :twisted: Ale fakt, że mam łatwiej :D :D
ps. Na pewno będzie kawa dla podniesienia ciśnienia a może i jakieś ciacha będą ;)

Grupa LFS

Postprzez Zagorek » 30 gru 2016, o 23:04

Rychu dla Ciebie się poświęcę i jak trzeba to pojadę przez Lublin zamiast obwodnicą i Cię zgarnę. Jeśli jest taka potrzeba to przyjadę prywatnym 5-cio osobowym a nie blaszakiem i mogę zabrać 4-ech po drodze (nie pobieram opłat w Nowy Rok). Ustalmy tylko jeszcze jakąś godzinę nie za wczesną bo wiadomo noc będzie krótka ale dzień też jest do 15 więc proponuję w Sobieszczanach 11 - 12. Ponadto zaraz po nowym roku składam zamówienie w "Gart" (srut.pl) więc przyjmuję zapisy na ołów itp. koszt przesyłki po mojej stronie.
BMK 40, Steyr EVO 10

Grupa LFS

Postprzez rycho941 » 31 gru 2016, o 14:31

Dzięki za propozycję transportu ,ale jak zwykle wiozę co nieco gratów tzn.figurek i jeszcze inne pierdoły które po drodze zabieram a później zostawiam ,więc jeśli pojadę to rano i swoim.Zależy mi na czasie bo mam lupkę Hiera do sprawdzenia ,a leży już u mnie chyba ze dwa miechy i wciąż nie mam kiedy, szczególnie że dzień krótki.

Grupa LFS

Postprzez Rakollo » 31 gru 2016, o 17:45

No to czekam na wszystkich chętnych :-D Figurki ostatnio zakupione już na solidne drewniane podstawki przymocowałem ale gdzieś po drodze zapomniało mi się o sznurkach do nich :/ Jeżeli posiadacie jakoweś sznurki to proszę ze sobą zabrać będzie wygodniej strzelać bez biegania :twisted:

Grupa LFS

Postprzez rycho941 » 31 gru 2016, o 19:13

To nie mogłeś tego napisać wczoraj.albo chociaż dziś rano

Grupa LFS

Postprzez Rakollo » 31 gru 2016, o 19:34

Ha, wczoraj to sam mógłbym kupić ;) Ale dopiero dzis się zczaiłem i to dośc późno :oops: taka ze mnie gapa :D

Grupa LFS

Postprzez Zagorek » 1 sty 2017, o 16:10

No i urodziła się nowa świecka tradycja!!! Jako zapewne jeden z nielicznych w kraju miałem przyjemność już w tym roku zutylizować ze 200 szt. śrutu. Było miło i oby to był miły miłego początek. Wszystkiego najlepszego w nowym Roku!!!
BMK 40, Steyr EVO 10

Grupa LFS

Postprzez Rakollo » 1 sty 2017, o 18:41

Taaak, było fajnie :-D Trzech nas było, postrzelaliśmy, nowe figurki ochrzczone solidną porcją śrutu. Spisały się znakomicie :-D Co znaczy, że na pewno zakupimy jeszcze kolejne do powiększenia ogólnej puli celów i może na wiosnę jakieś zawody zorganizujemy :?: kto wie?? Pogoda dopisała (z wyjątkiem bardzo zimnego wiaterku) :evil: ale cóż, taka pora roku. Mam nadzieję, że na kolejne strzelanie zjawi się więcej zapaleńców :D

meble kuchenne warszawa ceny

Powrót do Spotkania/wyjazdy