UMAWIANIE NA STRZELANIE - czyli spotkania mniej oficjalne ;)

Grupa LFS

Re: UMAWIANIE NA STRZELANIE - czyli spotkania mniej oficjaln

Postprzez rycho941 » 18 kwi 2021, o 17:43

Zagor-stary czorcie -masz być -bez Ciebie to jak lizak przez papierek . drugiego takiego bajeranta nie ma :lol:
Pytanie gdzie?-Kaznów czy Sobieszczany-to do ustalenia.
Czekam na zgłoszenia -w/g mnie to przestrzelenia poprawki itp to Sobieszczany choćby z racji tego że łatwiej można wykorzystać teren niż na betonie w Kaznowie -ale niech rada starszych pryków zadecyduje-ja się do nich nie zaliczam -a co :D :P ja się nie zadeklarowałem jak Jabu i Bensa.
Ja tylko wskazałem na różnicę wiekowo-doświadczenoiwą :D-pytanie kiedy zaczną sobie odejmować tych lat , a i tak pierdoła to pierdoła.
Ja to się czuję na tyle na ile mam ochotę w danym momencie. FIRE PIWO :twisted:

Postprzez Jabu » 18 kwi 2021, o 18:12

Ja powinienem być gdziekolwiek by się to odbyć miało;)

Grupa LFS

Postprzez MattGG » 18 kwi 2021, o 18:21

rycho941 napisał(a):Wrzuciłem propozycje w dziale ogólnym-miał byś dużo bliżej.

Dla mnie bomba jestem chętny :D

Grupa LFS

Postprzez Marex79 » 19 kwi 2021, o 07:19

Ja z młodym tez jesteśmy chętni. Jak juz ustalicie gdzie to proszę tylko o instruktaż co należy zabrać ze sobą oprócz karabinkow i mat, czy coś trzeba dodatkowo zorganizować. Nie chcialbym się pakować na tzw. krzywy ryj. Mogę kogoś tez zabrać np.
Jeśli jest jakaś zrzuta na coś np .wynajęcie, sprzęt to trzeba napisać mi wprost bo jako nowicjusz moge się nie domyślić. :D
Air Arms S400 MPR FT, Walther LG210, HW 98, HW40.

Grupa LFS

Postprzez Rakollo » 19 kwi 2021, o 07:57

Fajnie, że jest nas coraz wiecej. Jak tylko ustalimy termin pierwszego spotkania natychmiast założę nowy temat . Do zobaczenia niebawem :)

Postprzez Jabu » 19 kwi 2021, o 09:18

Marex79 napisał(a):Ja z młodym tez jesteśmy chętni. Jak juz ustalicie gdzie to proszę tylko o instruktaż co należy zabrać ze sobą oprócz karabinkow i mat, czy coś trzeba dodatkowo zorganizować. Nie chcialbym się pakować na tzw. krzywy ryj. Mogę kogoś tez zabrać np.
Jeśli jest jakaś zrzuta na coś np .wynajęcie, sprzęt to trzeba napisać mi wprost bo jako nowicjusz moge się nie domyślić. :D

Fajnie, że pytasz :) Zabrać masz oczywiście swój sprzęt, w Kaznowie często rozpalamy ognisko, więc prowiant wg własnego uznania, jeśli strzelamy u kogoś staramy się robić zrzutkę do na puszki na utrzymanie terenu czy paliwo do kosiarki, do tej pory było to po 10 zł.

Grupa LFS

Postprzez Marex79 » 19 kwi 2021, o 10:11

No właśnie o to mi chodzilo, bo wiadomo ze trzeba teren ogarnąć i jakieś koszty to generuje. Dzięki za info. Oby się udało 25.04.
Air Arms S400 MPR FT, Walther LG210, HW 98, HW40.

Postprzez Jabu » 19 kwi 2021, o 10:44

Ja sądzę, że powinno się udać. Jeśli Rakkolowi nie będzie pasowało to jedźmy do Kaznowa.

Grupa LFS

Postprzez Zagorek » 19 kwi 2021, o 15:54

rycho941 napisał(a):Zagor-stary czorcie -masz być -bez Ciebie to jak lizak przez papierek . drugiego takiego bajeranta nie ma :lol:
Rychu dzięki za dobre słowo :D ale moja obecność lub nie jest zależna od operacji żony. Jeśli tylko będę mógł to przyjadę aby Ciebie i innych zamęczać bajerą. Myślę, że jednak na razie z powodów covidowych lepszy Kaznów aby Jarkowi nie robić najazdu na chatę.
1. Zagorek
2. Jabu
3. MattGG
4. Marex79
5. Rycho941
6.
7.
8.
9.
10.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz

Grupa LFS

Postprzez rycho941 » 19 kwi 2021, o 17:43

[/quote] Myślę, że jednak na razie z powodów covidowych lepszy Kaznów aby Jarkowi nie robić najazdu na chatę.
1. Zagorek
2. Jabu
3. MattGG
4. Marex79
5. Rycho941
6.
7.
8.
9.
10.[/quote]
Fakt-nie pomyślałem o tym -nie wiadomo kto się dopatrzy i komu dostarczy wiadomość-znając życie może to być najbliższy sąsiad lub t/zw.przyjaciel rodziny LUP FIRE
A zatem Kaznów-oby tylko pogoda nie pop...a planów.

Grupa LFS

Postprzez Rakollo » 19 kwi 2021, o 20:28

Do Kaznowa to i my się z dziećmi wybierzemy, być może ;) A u nas w majdanie to chcieliśmy w Maju zacząć, teraz jeszcze teren za stodołą nie do końca przygotowany.
1. Zagorek
2. Jabu
3. MattGG
4. Marex79
5. Rycho941
6. Łeza
7. IXI
8. Rakollo
9.
10.
11.

Grupa LFS

Postprzez rafhie » 19 kwi 2021, o 21:41

1. Zagorek
2. Jabu
3. MattGG
4. Marex79
5. Rycho941
6. Łeza
7. IXI
8. Rakollo
9. Rafhie
10.
11.

Postprzez alliwant » 20 kwi 2021, o 07:51

Ja się piszę raczej. Miałem mieć wyjazd do o Krakowa ale w niedzielę już powinienem być. O której mniej więcej zazwyczaj się spotykacie?
HW 97 + Vortex crossfire II 6-18x44

Postprzez Jabu » 20 kwi 2021, o 09:11

To trochę zależy co mamy strzelać. Jeśli totalnie treningowo to jak tam komu pasuje, ale pewnie większość około 9. Jeśli czasami ustawiamy tor to warto być większą grupą na 8, żeby zacząć strzelać około 10. Na niedzielę raczej luźne plany typu dobieranie śrutu, zerowanie optyki i ogólnie trening trochę to papieru ale też pewnie do kilku figurek/plinkerów. Ja mogę wziąć stoły i sylwetki, będą chętni na silhouette? Jeśli marzy nam się jakakolwiek liga karabinowa, choćby w wydaniu mini to może warto potrenować (Ixi, pierwsza fanko sylwetek karabinowych na LFS - wchodzisz? :D)

Grupa LFS

Postprzez MattGG » 20 kwi 2021, o 19:56

Jabu napisał(a):To trochę zależy co mamy strzelać. Jeśli totalnie treningowo to jak tam komu pasuje, ale pewnie większość około 9. Jeśli czasami ustawiamy tor to warto być większą grupą na 8, żeby zacząć strzelać około 10. Na niedzielę raczej luźne plany typu dobieranie śrutu, zerowanie optyki i ogólnie trening trochę to papieru ale też pewnie do kilku figurek/plinkerów. Ja mogę wziąć stoły i sylwetki, będą chętni na silhouette? Jeśli marzy nam się jakakolwiek liga karabinowa, choćby w wydaniu mini to może warto potrenować (Ixi, pierwsza fanko sylwetek karabinowych na LFS - wchodzisz? :D)

Ja ogólnie chce potrenować bo widzę spore braki po niedzieli :D a co do silhouette jeśli mój karabinek się nadaje to chętnie spróbuję do tej pory nie miałem przyjemności :D

Poprzednia stronaNastępna strona
meble kuchenne warszawa ceny

Powrót do Spotkania/wyjazdy