PGR wiecznie żywy !!! 09.04.17r
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Re: PGR wiecznie żywy !!! 09.04.17r
Dawid oczywiście, że tak
. Zadeklarowałeś się już po ostatnim razie i chętnie skorzystam. Na którą, to myślę, że na godzinę przed innymi. Innych również zapraszam do czynnego uczestnictwa przy przygotowaniu spotkań. Jak możesz to Tobie będzie najwygodniej zebrać figurki. Ponadto chciałbym aby nasz piknik wypadł jak najlepiej a to niestety wiąże się z kosztami. Zapewnię cały potrzebny prowiant oraz jakieś atrakcje a także a jakże nagrody. I uwaga trudne słowo partycypowanie w kosztach mile widziane
. A normalnie to składkę
. Proszę aby chętni posiadali przy sobie drobne kwoty (do 10 zł od chłopa). Dzieci i nasze urocze panie będą gośćmi honorowymi (zawsze) i oczywiście pełnoprawnymi uczestnikami. Jako, że grupa rośnie w siłę to proponuję nawet podział na kategorie HFT 1 i HFT 2 jak zbierze się 5 sprężynek.
1.Vickers
2.Karolka
3.Zagorek
4.Łeza
5.Sid
6.Aga + chłopaki (50/50 zależnie od pogody!)
7.Asia
8.Cichy
9. Łukasz
10. Duch
11.
12.
Ps. dostałem dwa sms-y od jakiejś rodziny bo noszą to samo nazwisko (anonim). Sugerują, że panoszę się strasznie i kradnę cudze pomysły oraz spijam śmietankę bo inni długo pracowali nad stworzeniem grupy, wyszukaniem miejsca itp. a ja przyszedłem na gotowe i pewnie chcę na tym zarobić. Jako, że nie negocjuje się z terrorystami a zwłaszcza piszącymi z bramki sms-owej to olewka. Równocześnie zapraszam na nasze spotkanie (dostawiłem wolne miejsca na liście) i wygarnięcie mi tego w twarz. Wiem, że jak się uczepię jakiegoś tematu to potrafię być upierdliwy aż do bólu ale sorry już tak mam, że albo porządnie albo wcale. Piszę o tym tylko dlatego aby owi pisarze wiedzieli, że dzielę się również takimi "opiniami" nie tylko pochwałami.
1.Vickers
2.Karolka
3.Zagorek
4.Łeza
5.Sid
7.Asia
8.Cichy
9. Łukasz
10. Duch
11.
12.
Ps. dostałem dwa sms-y od jakiejś rodziny bo noszą to samo nazwisko (anonim). Sugerują, że panoszę się strasznie i kradnę cudze pomysły oraz spijam śmietankę bo inni długo pracowali nad stworzeniem grupy, wyszukaniem miejsca itp. a ja przyszedłem na gotowe i pewnie chcę na tym zarobić. Jako, że nie negocjuje się z terrorystami a zwłaszcza piszącymi z bramki sms-owej to olewka. Równocześnie zapraszam na nasze spotkanie (dostawiłem wolne miejsca na liście) i wygarnięcie mi tego w twarz. Wiem, że jak się uczepię jakiegoś tematu to potrafię być upierdliwy aż do bólu ale sorry już tak mam, że albo porządnie albo wcale. Piszę o tym tylko dlatego aby owi pisarze wiedzieli, że dzielę się również takimi "opiniami" nie tylko pochwałami.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- pawlaczyskis
-
Nie żartuj nawet
Szanowni! Weźmy się razem za coś co można rozkręcić RAZEM dla dobra ogólnego, a nie bawimy się w jakieś podchody i oszczerstwa! Jeżeli ktoś myśli, że można na tym zbić jakąś kabzę to niestety, ale grubo się myli... Mówi to człowiek, który siedzie w tym temacie nie rok nie dwa i nie pięć... Szkoda kruszyć kopię o pieniądze gdzieś gdzie ich nie ma.... Wstyd trochę. RAZEM DO CELU!
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Łeza
-
Zagorek składka jak najbardziej. Pisałem o tym po ostatnim spotkaniu ;-) tworzymy to wszystko razem.
Co do pomocy to też oczywiście pomogę! (może też zakupie wkrętarkę
)
Co do SMSów to żal dupe ściska! Że ludzie piszą takie rzeczy?... no żałosne. Z drugiej strony debil zawsze się trafi, zjawisko nazbyt powszechne, niestety.
Ważne że robimy coś dobrego razem i idzie to w fajnym kierunku. Liczę tylko że w końcu pozostali też się za siebie wezmą (patrząc na liczbę zarejestrowanych osób na forum aż dziw że jest tak mały odzew...) a wg mnie na prawdę ciekawe rzeczy ogarniamy.
Mam nadzieje że to tylko kwestia czasu. W sumie niedawno 4? nas było, a obecnie już prawie nie ma gdzie lufy wetknąć w świniarni
Co do pomocy to też oczywiście pomogę! (może też zakupie wkrętarkę
Co do SMSów to żal dupe ściska! Że ludzie piszą takie rzeczy?... no żałosne. Z drugiej strony debil zawsze się trafi, zjawisko nazbyt powszechne, niestety.
Ważne że robimy coś dobrego razem i idzie to w fajnym kierunku. Liczę tylko że w końcu pozostali też się za siebie wezmą (patrząc na liczbę zarejestrowanych osób na forum aż dziw że jest tak mały odzew...) a wg mnie na prawdę ciekawe rzeczy ogarniamy.
Mam nadzieje że to tylko kwestia czasu. W sumie niedawno 4? nas było, a obecnie już prawie nie ma gdzie lufy wetknąć w świniarni
- pawlaczyskis
-
Swoją drogą to ja Wam sprzedałem to miejsce
Czuję się urażony 
Zabierać AR'a czy HW97?
Zabierać AR'a czy HW97?
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Łeza
-
Sprzedać AR'a i problem rozwiązany 
- Cyranek9
- Grupa LFS
-
Duchem jestem z Wami i wspieram Was modlitwą :)
Mam nadzieje ze i ja w końcu dołączę do Waszych spotkań :)
Mam nadzieje ze i ja w końcu dołączę do Waszych spotkań :)
Hatsan 90, HW97k, HW40, kiepski awatar i uszczypliwy komentarz
- pawlaczyskis
-
Nie waszych tylko naszych
Żeby się tu ułuda nie budowała jakiejś zamkniętej grupy, "elyty" czy czego innego! WSZYSCY SĄ MILE WIDZIANI! I Z KANDAREM I WALTHEREM! Nikt tu pod prywatnym szyldem nie działa! Ani dla chęci zysku, ani tym bardziej na złość komuś! Wszystko co jest organizowane jest kreowane ku chwale Forum jako społeczności! Amen!!
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Dawid to ja spijam tą śmietankę a Tobie zostaje być jednym z nas co według mnie jest wystarczającym powodem do dumy
. A urażać się możesz do woli i tak przyjedziesz bo to lubisz
Z AR-em to bym uważał bo jak widziałeś złomiarze tam często zaglądają a alumenium w cenie. Bierz oba to zrobimy dwa przejścia bo ja wezmę AA. Łeza jak tylko w takim tempie to nie będzie źle. 10 miejsc obsadzonych a jak jest dwu cyfrówka to minimum spełnione. Jak zobaczą zdjęcia z kolejnych spotkań to dopiero zarobię na biletach 
BMK 40, Steyr EVO 10
- Łeza
-
Mi się już po nocach Kaznów śni.
Jedyne co mnie smuci to niedorobiona partia Exacta

Jedyne co mnie smuci to niedorobiona partia Exacta
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Łeza złej baletnicy to i ............ Ja nie mogę spać bo bo mi się śni koszmar - Łeza wygrał zawody. Jak jeszcze będziesz miał dobry śrut to za figurkę 3 pkt. dostaniesz bo figurka po złożeniu sama się podniesie 
BMK 40, Steyr EVO 10
- Zagorek
- Grupa LFS
-
pawlaczyskis napisał(a): I Z KANDAREM I WALTHEREM!
A ja mam Wakthera z Kandarem
BMK 40, Steyr EVO 10
- rycho941
- Grupa LFS
Krzychuuu!! przestań bo jak Dawid przeczyta to znów mu coś wypadnie i nie przyjedzie

- rycho941
- Grupa LFS
To dopisz i mnie -figurki szt. 6+ jeden wiatrak - spiner-3 strefy do trafienia ,punktacja 3-0 --może być takie cóśśś
3 trafienia 9 punktów-2-6p. 1-3p.nie ma jedynek -albo 3 ,albo nic- albo ,albo -za zero na wszystkich 3 minus 3p. z wcześniej lub później zdobytych-pasi??
Ostatnio edytowano 6 kwi 2017, o 21:23 przez rycho941, łącznie edytowano 1 raz
- Zagorek
- Grupa LFS
-
AA daje radę bez czarów ale ja chcę mieć zaczarowany bo inaczej wytykają mnie palcami na zawodach, że amatorszczyzną wali
1.Vickers
2.Karolka
3.Zagorek
4.Łeza
5.Sid
7.Asia
8.Cichy
9. Łukasz
10. Duch
11. Rycho
12.
1.Vickers
2.Karolka
3.Zagorek
4.Łeza
5.Sid
7.Asia
8.Cichy
9. Łukasz
10. Duch
11. Rycho
12.
BMK 40, Steyr EVO 10
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Niestety czas płynie nieubłaganie. Lista końcowa na piknik wiatrówkowy:
1.Vickers
2.Karolka
3.Zagorek
4.Łeza
5.Sid
7.Asia
8.Cichy
9. Łukasz
10. Duch
11. Rycho
Nie znaczy to, że teren zostanie zaminowany i nie będzie wstępu
Każdy chętny może przybyć nawet bez zapowiedzi. Chodzi tylko o sprawy organizacyjne dla których potrzebuję znać ilość aktywnych uczestników. Pomimo, że bliżej Wielkanocy niż Wigilii będzie miejsce dla strudzonego zabłąkanego wędrowca.
1.Vickers
2.Karolka
3.Zagorek
4.Łeza
5.Sid
7.Asia
8.Cichy
9. Łukasz
10. Duch
11. Rycho
Nie znaczy to, że teren zostanie zaminowany i nie będzie wstępu
BMK 40, Steyr EVO 10
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5