Strzelnica - zakłady tytoniowe Lublin
- Łeza
-
Re: Strzelnica - zakłady tytoniowe Lublin
Również dzięki za historyczne pierwsze spotkanie. Miło było poznać.
Miejscówka super i mam nadzieję że wypali, a razem z nią i my :)
Miejscówka super i mam nadzieję że wypali, a razem z nią i my :)
- Cyranek9
- Grupa LFS
-
.
Ostatnio edytowano 26 lip 2017, o 20:58 przez Cyranek9, łącznie edytowano 2 razy
Hatsan 90, HW97k, HW40, kiepski awatar i uszczypliwy komentarz
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Tynki to szczegół w porównaniu z cieknącym dachem a na taki wygląda. Najpierw proponuję wziąć kogoś kto zna się na budowlance, niech obejrzy cały obiekt którym jesteś zainteresowany ale również piętro nad nim i dach. Naszego gdybanie to nic z oceną fachowca. Instalacja wodna i elektryczna też ważna (zwłaszcza elektryka). Na pewno jest dużo do poprawy ale jak chcesz znać realne koszty to tylko budowlaniec. Lepiej dać za opinię i fachową wycenę niż wpakować się bo wydawało się że tylko to a tu niespodzianka za niespodzianką. Niestety nie znam odpowiedniej osoby aby Ci polecić.
BMK 40, Steyr EVO 10
Jeśli nie uwierzysz w to, że możesz wygrać, przegrasz zanim zaczniesz
- vickers82
- Grupa LFS
-
Kolego ja powiem Ci tak. Na półśrodkach daleko nie zajedziesz. Albo robi się coś na tip top albo nie robi się tego wcale. Ludzie już tacy są że jeśli płacą za coś pieniędzmi (nieważne czy jest to przedmiot czy usługa czy cokolwiek innego) to chcą mieć świadomość że te pieniądze wydali dobrze. Nie licz na to że dorobisz się kokosów udostępniając ludziom miejsce w którym co prawda będą mieli możliwość sobie postrzelać ale przy okazji wyjdą stamtąd mokrzy bo zmoczy ich woda lejąca się na głowę przez cieknący dach... Żeby na czymś takim zarabiać to trzeba ludzi zachęcić, a nie ma się co łudzić, niewiele osób będzie chciało wrócić do miejsca którego sceneria wygląda jak z horroru. A żeby tą scenerię poprawić to trzeba zainwestować kupę forsy z ryzykiem że może się ona nie zwrócić.
Może zabrzmiało to brutalnie ale niestety taka jest prawda. Musisz przemyśleć i przekalkulować na chłodno stosunek zysków do strat. Nie ma się co napalać i liczyć na to że "może będzie dobrze".
Może zabrzmiało to brutalnie ale niestety taka jest prawda. Musisz przemyśleć i przekalkulować na chłodno stosunek zysków do strat. Nie ma się co napalać i liczyć na to że "może będzie dobrze".
- wolan
-
Na spotkaniu wszyscy na czele z Cyrankiem omówiliśmy realia dotyczące tego miejsca. Także na tą chwilę dogadujemy możliwość cotygodniowego strzelania. Do przekształcania tego miejsca w oficjalną komercyjną strzelnicę jeszcze daleka droga.
HW98 + Vortex Diamondback Tactical 4-16x44 FFP
HW40 + Delta MiniDot
HW40 + Delta MiniDot
- Cyranek9
- Grupa LFS
-
.
Ostatnio edytowano 26 lip 2017, o 20:58 przez Cyranek9, łącznie edytowano 1 raz
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Mam nadzieję, że jak już jest początek choćby ludzki to można coś nadal szukać. W mojej okolicy (Jastków) jest kilka starych budynków po PGR itp. Mogę popytać o możliwość użytkowania nie komercyjnego. Zanim zacznę tracić paliwo i czas na poszukiwania to proszę o ewentualne deklarowanie czy nie za daleko itp. Odległości zapewne do około 15 km od centrum Lublina bo teren gm. Jastków jest przyległy do miasta od strony Warszawskiej, Nałęczowskiej, Sławinek.
BMK 40, Steyr EVO 10
- wolan
-
No to lipa, ale nic, szukamy dalej.
Jestem na tak, z takimi PGRowskimi tematami z reguły nie było problemów żeby popykać w niedzielę. Tyle, że zacząłbym od drugiej strony, pogadałbym najpierw z chłopem z cieciurity który tego pilnuje (o ile pilnuje ktoś), i spróbować się z nim dogadać.
Zagorek napisał(a):W mojej okolicy (Jastków) jest kilka starych budynków po PGR itp. Mogę popytać o możliwość użytkowania nie komercyjnego.
Jestem na tak, z takimi PGRowskimi tematami z reguły nie było problemów żeby popykać w niedzielę. Tyle, że zacząłbym od drugiej strony, pogadałbym najpierw z chłopem z cieciurity który tego pilnuje (o ile pilnuje ktoś), i spróbować się z nim dogadać.
HW98 + Vortex Diamondback Tactical 4-16x44 FFP
HW40 + Delta MiniDot
HW40 + Delta MiniDot
- pawlaczyskis
-
Wolan ma racje! Najpierw od najniższego szczebla trzeba zaczynać takie rozmowy
Cyranek, a może by tak jak rozmawialiśmy rzeczywiście wynająć metr kwadratowy tej hali co? :) Zaproponować facetowi, że ten metr może miesięcznie kosztować 200zł nawet
Czaisz? 
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
http://www.SerwisWiatrowy.pl
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Cyranek9
- Grupa LFS
-
.
Ostatnio edytowano 26 lip 2017, o 20:59 przez Cyranek9, łącznie edytowano 1 raz
- pawlaczyskis
-
Albo tak
Umowa wznawiana raz na miesiąc i ogien... Reszta zasad tak jak rozmawialiśmy. Słoiczek, wpłaty, itd... Co na to reszta?
CEL BEZ PLANU JEST TYLKO ŻYCZENIEM
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- PPN, PD, PCZ, PSP
VIS ZAMOŚĆ <3
Gość od pistoletów
- Łeza
-
No taka kwota wygląda bardziej ludzko :)
Na tak.
Na tak.
- Zagorek
- Grupa LFS
-
Zdecydowanie tak.
BMK 40, Steyr EVO 10
- Pawcio
Miejsce jest jeszcze na terenie byłej jednostki wojskowej można na ileś tam lat wynająć? cena była chyba 50 gr/m ale nie wiem kogo się pytać albo na kulu przy ulicy Męczenników majdanka są jakieś hangary czy budynki dzisiaj nie użytkowe.
- kmaksiu
Na zimę na pewno nie będzie brakować chętnych, dlatego nie ma co się zastanawiać.
meble kuchenne warszawa ceny
Powrót do Miejscówki/lokalizacje